Skip to main content

Samen Gezond

Bouwbricks is het centrale punt waar we samen bouwen aan gezonde, vitale en duurzame medewerkers. Voor alle keuringen, onderzoeken, adviesgesprekken en scholing kan je op onze locatie in Leeuwarden terecht. Voor werknemer en werkgever.

Interesse om als bedrijf een Samen Gezond-programma op te zetten? Neem gerust contact met ons op. Want BouwBricks biedt maatwerk voor bedrijven en personen!

Samen Gezond

DIA

Bouwen aan jouw Duurzame Inzetbaarheid door middel van een Actieplan (DIA). Het is een (logisch) vervolg op de PAGO. Het geeft werknemers inzicht in, niet alleen hun lichamelijke conditie, maar ook over hun ontwikkelingsmogelijkheden.

Daarnaast is er ook aandacht voor veiligheid en maakt ‘leven lang ontwikkelen’ onderdeel uit van het traject.

Samen Gezond

Intredekeuring

Iedere medewerker die nieuw is in de bouw- of infrasector, krijgt automatisch een intredekeuring.

Daarbij moet je denken aan een functiegericht onderzoek, waarbij afweging plaatsvindt van de belasting van het werk en de belastbaarheid van de medewerker.

Samen Gezond PAGO bij BouwBricks

PAGO

Vakkrachten in de bouw hebben recht op een PAGO (Periodiek ArbeidsGezondheidskundig Onderzoek). Dat bestaat uit een onderzoek, advies en begeleiding.

BouwBricks in Leeuwarden, centraal in Fryslân, verzorgt deze periodieke onderzoeken.

Ontwikkelen

Duurzaam inzetbaarheid is ook ontwikkelen, waarbij wij alle vakkrachten waarderen op hun skills.

Zo is BouwBricks het centrale punt waar ontwikkelen in de bouwsector wordt gefaciliteerd en gestimuleerd. Alle opleidingen, trainingen en cursussen kan je volgen bij ons in Leeuwarden. Van vaktechnische tot beroeps- of functiegerichte.

Bouwen aan duurzame kracht: gezondheid en groei!

Bij BouwBricks draait het om het versterken van de duurzame inzetbaarheid van vakkrachten in de bouwsector. Ontdek onze gerichte programma’s die starten met een stevig fundament. Van DIA dat verder bouwt op de PAGO. En zich daarnaast niet alleen richt op lichamelijke conditie, maar ook op persoonlijke ontwikkeling.

Onze intredekeuring biedt een grondige beoordeling voor nieuwkomers in de sector. Terwijl het recht op een PAGO vakkrachten ondersteunt met advies en begeleiding.

Voor ons betekent duurzame inzetbaarheid ook een continu proces van groei en ontwikkeling. Samen gezond dus!

Samen gezond als individu of bedrijf?

Ja, ik neem contact op!