Skip to main content

Waarom wij anders zijn

Bij BouwBricks helpen wij iedereen. Van bedrijf tot individueel medewerker. Zij die streven naar voortdurende groei binnen alle aspecten van de bouw kunnen zich hier ontwikkelen.

BouwBricks is ook het centrale punt waar we samen met de sector bouwen aan gezonde, vitale en duurzame medewerkers. Dit doen we volgens het programma Samen Gezond met als doel de sector nog gezonder en vitaler te maken.

Daarnaast fungeren we als bemiddelaar voor vakmensen die nog geen werk hebben gevonden in de bouwsector. Onze missie is gericht op het vinden van de perfecte plek voor deze vakkrachten! Voorheen deden we dat al onder de naam Praktijk Uitzendburo Bouw.

Voor bedrijven

Voor bedrijven verzorgen wij trainingen op maat. Daarbij maken wij gebruik van een groot netwerk, eigen gekwalificeerde trainers, maar ook van externe opleidingsinstituten. BouwBricks is de hub van de bouw, waar vooral ontwikkelen wordt gefaciliteerd en gestimuleerd.

Voor medewerkers

Als medewerker van een bedrijf kan je praktische trainingen volgen. Zo blijf je bij op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en technieken. Ook het omscholen van de bouwplaats naar kantoor of andersom is mogelijk.

Nog geen werk gevonden? Bijvoorbeeld na je opleiding en via Toekomstbouwers Friesland gedetacheerd? Dan zet BouwBricks zich graag voor je in!

Relatiebeheerder

Wij stellen graag voor: onze relatiebeheerder Willem Vonk. Hij heeft al enige werkervaring opgedaan in de bouw. Zo heeft hij onder andere, tijdens zijn mbo-opleiding voor Middenkaderfunctionaris Bouw, stage gelopen bij Toekomstbouwers Friesland, partner van BouwBricks.

Willem: “Mijn missie is om een naadloze connectie te creëren tussen bedrijven en toekomstige bouwexperts. Ik wil mijn dagen vullen met het smeden van banden, het optimaliseren van samenwerkingen en het laten groeien van talent in de bouwsector. Bij BouwBricks draait alles om de bouw, door de bouw en voor de bouw!

Alvast linken? Stuur mij gerust een uitnodiging!

Contactgegevens Willem Vonk

t. 06-15153593
m.

Willem Vonk, relatiebeheerder BouwBricks.